Lisbeth: Mobil 20682828
               Mail:[email protected]


  Ferielejligheder 

I/S Haramara

En unik oplevelse - for dit velvære

Body Power Awake - BPA

BPA er en ny healingsform, som er meget målrettet til at justere/rense kroppens kirtler - kønskirtler, binyrer, bugspytkirtel, skjoldbruskkirtel, biskjoldbrusekirtel, hypofyse, hypothalamus og pinalkirtel.

Langt de fleste sygdomme kommer ind i kroppen som ubalance i en eller flere kirtler.

Når kirtlernes arbejde forstyrres over længere tid, af stress, angst, vrede, sorg, overdreven tankevirksomhed eller nervøsitet for eksempel, påvirkes kirtlen til en over- eller underproduktion af homoner og enzymer. Dette kan efterfølgende skabe ubalance/sygdom i kroppen.

Ved at give kirtlerne fri fra psykisk og følelsesmæssig påvirkning, kan de finde balancen og efterfølgende sende de naturlige signaler til kroppen.

BPA gives  i 20 min., i alt 4 gange med ca. 1 uges mellemrum, som direkte healing eller fjernhealing og forløbet eller enkelthealinger kan gentages efter behov.

BPA er kommet til jorden til brug for mennesker, skabt ud fra mit ønske om at modtage et virkeligt godt værktøj til hjælp til genopbygning af den fysiske krop. Jeg modtog BPA i februar 2020 og har  siden arbejdet med den i det omfang, som den kunne klare under sin modnings- og groundings-fase. I skrivende stund, august 2020, er healingen klar, både til flere behandlinger og til vidergivelse i form af undervisning.

Jeg vil gerne viderebringe noget af den feed-back, som jeg har fået fra personer, som har prøvet BPA-forløbet:


Kvinde, har arbejdet en hel del med sig selv: Total afslapning i kroppen samt gode indsigter i de sjælelige kvaliteter jeg har med her til jorden. Jeg mærkede energierne arbejdede i venstre side af mit hoved og så var det lige som sjælen blev rettet på plads i kroppen. Derudover blev jeg grownded og til sidst kunne jeg mærke mine hænder var varme og sitrende.


Kvinde, har tidligere prøvet en del for at komme videre: Mit udgangspunkt var dyb krise og magtesløshed, hvor jeg oprigtigt ønskede mig væk fra det hele og slet ikke ønskede at være her på jorden. Dagen efter 1. BPA havde jeg en energisk og glad dag uden selvmordstanker og dårlige offertanker og indre hetz på andre mennesker. Dagen efter 2. BPA, breakthrough ved selv-coat: jeg flyttede min vilje op til hjertet. Nu åben for samarbejde mellem ego og sjæl. Du skrev også at du fornemmede en meget kraftig 2. healing. Jeg havde en udrensning i gang hele ugen, svarende til lette influenza symptomer. Resten af forløbet resulterede i afslapning i kroppen. Samlet resultat: Kriger på retur. I går aftes formåede jeg at sende stor ægte kærlighed til min far i en situation, hvor jeg normalt ville sende skyld. Følte ekstrem varme i hjertet. Et livslangt mønster er ved at brydes - omsider.


Kvinde, har for år tilbage arbejdet mere med sig selv, end hun var klar til: Jeg har igennem BPA healingen følt mig i ro også selv om jeg normalt er rastløs. Min krop har rumlet og knaget og det var ikke på grund af sult. Jeg har følt tålmodighed og har ikke haft problemer med at ligge stille under healingen - usædvanligt. Jeg vil gerne informere mere men er ikke helt klar til det.


Kvinde, eftervirkninger af trafikudheld og væske omkring hjertet: 1 BPA gav en behagelig varme i kroppen. 2. BPA mærkede jeg mest i venstre side af hovedet og halsen. Det gav en skøn varme. 3. BPA gav en kolosal uro i benene men senere gik det over og blev erstattet af varme. Efter alle BPA healinger føler jeg gennemgående ro og varme i krop og sjæl.


Hvis du har fået lyst til at prøve et behandlingsforløb eller lære BPA selv, så kontakt mig gerne på mobil 20682828 for en aftale.

Intro pris for forløb med 4 BPA healinger med 1 uges mellemrum: kr. 1.000,00.

BPA-kursus á 1 dags varighed, fra kl. 10.00 til kl. 18.00, pris kr. 1.300,00. Der er dagen igennem kaffe/the, frugt, kage og vand. Frokost medbringer du selv.

Kursussted og klinik på adressen: Strandvej 20, 5762 V. Skerninge.

Kursusdage i efterår 2020: lørdage: 19. september, 17. oktober og d. 28. november. Begrænset deltager-antal på holdene.

Jeg kommer også gerne til dig og holder  et kursus.